Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Inauguració exposició "El Museu del Confinament"

Inauguració exposició "El Museu del Confinament"
 
Exposicions. Els fiets i fietes del casal d’estiu del Museu de Menorca tenen el gust de convidar-vos a la inauguració del Museu del Confinament, el primer museu sobre el tancament històric que hem viscut entre els mesos de març i juny de 2020.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació

INAUGURACIÓ: Divendres 31 de juliol a les 12.30 h 
EXPO FINS AL: Divendres 11 de setembre de 2020


Els fiets i fietes del casal d’estiu del Museu de Menorca tenen el gust de convidar-vos a la inauguració del Museu del Confinament, el primer museu sobre el tancament històric que hem viscut entre els mesos de març i juny de 2020.

Durant totes les setmanes de casal, hem preparat una exposició que vol mostrar com hem viscut i com ens hem sentit durant el confinament. Mentre els adults sortien al carrer (a passejar el ca, a comprar o a fer feina), els fiets i fietes vam viure un confinament diferent, més estricte, que ens va obligar a estar 40 dies tancats a casa.

A l’exposició «El Museu del confinament» trobareu maquetes, objectes, paraules, música... que representen el que hem fet i hem sentit durant el tancament.

Us convidem a la inauguració del Museu del Confinament, que estarà instal·lada al primer pis del Museu de Menorca, fins l’11 de setembre de 2020.

Tots els fiets i fietes del casal d’estiu hi serem per poder rebreu-us i explicar-vos la nostra exposició.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
31/07/2020 - 12.30 h (fins al 11 de setembre)
https://www.museudemenorca.com