Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Cicle de cinema documental "Cinema Lliure a la Biblioteca"

Cicle de cinema documental "Cinema Lliure a la Biblioteca"
 
Cinema i audiovisuals. Una finestra d’exhibició gratuïta de documentals produïts a Catalunya, Balears i Occitània –l’Euroregió Pirineus Mediterrània– que narren fets propers i emocionants de temàtica universal.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Cinema Lliure torna a la tardor amb més documentals a les biblioteques! 

Cinema Lliure a la Biblioteca és una finestra d’exhibició gratuïta de documentals produïts a Catalunya, Balears i Occitània –l’Euroregió Pirineus Mediterrània– que narren fets propers i emocionants de temàtica universal. El cicle de tardor 2020 se celebrarà al setembre, octubre i novembre en algunes biblioteques públiques de Barcelona, Mallorca, Menorca, Toulouse, Perpignan i Le Boulou.

A Menorca, aques cicle tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Sant Lluís. Aforament limitat, reserva plaça presencialment a la Biblioteca, per telèfon al 971 15 10 77 o al correu-e bibsantlluis@menorca.es.

La mostra s'adaptarà a la normativa vigent a cada territori en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19.

PROGRAMA A MENORCA

Remember Spain. Spanish Refugee aid

Biblioteca Pública de Sant Lluís
06.10.2020 - 20 h.

Refugiats a França en el moment de la derrota contra Franco, alguns supervivents de la guerra civil espanyola encara eren sostinguts per la "Spanish Refugee Aid", una associació creada al 1953 per la Nancy Macdonald, americana anarquista. Entre passat i present, revivim la seva història, d'accent revolucionari i de valors humanistes.

Els ull s’aturen de créixer
Biblioteca Pública de Sant Lluís
13.10.2020 - 20 h.

Íntim i emocional acostament al cantautor mallorquí Miquel Serra, les seves cançons, la seva filosofia de vida i l'estreta relació amb el seu germà Joan a través de la música, la vida i més enllà.

Shootball
Biblioteca Pública de Sant Lluís
20.10.2020 - 20 h.

El Manuel Barbero, pare d’una víctima d’abús sexual, i el Joaquín Benítez, el pederasta que va abusar del fill del Manuel i vint nens més, són els personatges principals d’aquest documental. El director de la pel·lícula s’apropa a les figures claus d’aquesta història amb un treball d’investigació periodística. Per primera vegada, un pederasta parla i confessa a cara descoberta en un documental.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Biblioteca Pública de Sant Lluís
Del 06/10/2020 al 27/11/2020
http://www.bibliomenorca.net/agenda/agenda.aspx?Menu=Activitats
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Frozen 2 a l'Auditori de Ferreries
On: Auditori de Ferreries
Quan: 25/10/2020 - 16.30h i 18.30h
"Onward" a l'Auditori de Ferreries
On: Auditori de Ferreries
Quan: 01/11/2020 - A les 16.30 i a les 18.30 h
Activitats de la Xarxa de Biblioteques de Menorca - Octubre
On: Biblioteques de Menorca
Quan: Entre el 01/10/2020 i el 31/10/2020