Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

VIII Festival de Música Antiga de Maó

VIII Festival de Música Antiga de Maó
 
Música. El Festival de Música Antiga de Maó es consolida amb la seva vuitena edició com a punt de trobada entre intèrprets i públic amant d'aquest àmbit musical.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Del 7 al 14 de novembre

Organitzat per l'Associació Cultural "La Galatea", el Festival ofereix un cicle de concerts i activitats formatives, dirigides tant a públic professional com a amants i curiosos d'aquest ric àmbit musical.

Aquesta vuitena edició de Festival de Música Antiga de Maó destaca pel seu caràcter obert a l'intercanvi i pel seu caràcter internacional. A l'elenc de professionals menorquins se sumen músics convidats provinents de llocs com el Japó, Holanda, Pamplona i Madrid.

El Festival compta amb un programa coherent i històricament documentat en el qual artistes de gran talla complementen les seves interpretacions amb referències literàries i poètiques i instructives explicacions que versen sobre les peces i la seva contextualització i/o sobre les característiques i procés d'elaboració dels instruments.

PROGRAMA

Un espectacle infantil inspirat en el conte de Hans Christian Andersen, conferències com la de l'expert en Belles Arts, Galileu Tejero Gonzalez, amb la seva conferència sobre la pintura del "Jardí de les delícies", classes magistrals de la cèlebre soprano Raquel Andueza, concerts narrats amb vihuela i viola de gamba amb el doctor Alberto Gil o de guitarra i arpa amb la presència d'una ballarina flamenca, Sandra Lucena, i la rapsoda Dolors Herrada.

En definitiva, aquesta vuitena edició posa de manifest d'una forma reveladora i enriquidora, la interessant relació entre la música antiga, el flamenc, la cultura japonesa i espanyola, comptant amb la pintura com a fil conductor del programa. Una programació atractiva, que no deixarà indiferent al públic assistent.

Consulta tot el programa
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 07/11/2020 al 14/11/2020
https://lagalatea.org/festival-2020/
Imatges relacionades

 
 
 
 
 
Propostes similars
INAUGURACIÓ | "Art en la fragilitat", mirades envers la pandèmia
On: Claustre del Carme
Quan: 23/10/2020 - 12.00 h
Exposició de pintura de James (Lluís Pons Orfila)
On: Restaurant Liorna (c/Ecònom Florit, 9 - Ferreries)
Quan: Fins al 31 d'octubre
UIMIR (Univesitat Internacional de Menorca Illa del Rei) - CURSOS 2020
On: Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei
Quan: De setembre a febrer