Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Encesa de talaiots pels drets humans

Encesa de talaiots pels drets humans
 
Exposiciones. Un any mes Menorca se suma a l'encesa de talaiots com a símbol de suport a les persones migrants i refugiades a la mar Mediterrània.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dissabte 23 de gener a les 13.00 h

Aquest 2021 Menorca tornarà a encentre els talaiots pels drets humans. Un acte simbòlic per donar suport a la situació de les persones migrants i refugiades a la mar Mediterrània i alhora sensibilitzar a la ciutadania. A més, aquest acte impulsat des del Consell Insular de Menorca també contribueix a donar difusió al patrimoni talaiòtic de Menorca. L'acte d'encesa programat per dissabte dia 9 de gener es posposa a dissabte dia 23 de gener de 2021 a causa de la previsió meteorològica adversa.

L’acte d’encesa es durà a terme de manera simultània a Mallorca, Eivissa, Formentera, l’illa grega de Quios, i a diversos punts del nord d’Àfrica i Catalunya. La primera encesa serà a les 13 hores amb bengales de fum i estarà acompanyada de la lectura del manifest a càrrec del Fons Menorquí de Cooperació i el cant “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach. La segona encesa serà a les 18.15 hores amb bengales de llum.

Per participar-hi, es pot fer de dues maneres:
1. Encendre les bengales des de dalt un talaiot, a títol individual o en nom d'una entitat. 
2. Assistir a l'acte: vine a escoltar el manifest i el cant i a veure l'encesa des dels peus del talaiot de Torre d'en Galmés (Alaior). 

És imprescindible reservar:
talaiotsdretshumans@gmail.com // 666731072*Aquesta és una activitat dins el programa de la Diada del Poble de Menorca. Totes les activitats d'aquest programa poden sofrir, en qualsevol moment, canvis o cancel·lacions en aplicació de la normativa de salut pública per a la prevenció de la covid-19.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Jaciments talaiòtics
23/01/2021 - 13.00 h