Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

[Re]pensant Sant Valentí

[Re]pensant Sant Valentí
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. Reflexion entorn l'amor, els vincles els afectes, el desig, la sexualitat... i molt més!
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Fins al 28 de febrer de 2021

“(RE)PENSANT SANT VALENTÍ”, CAMPANYA PER REFLEXIONAR SOBRE LES RELACIONS AMOROSES

L'Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa  una campanya d’informació i conscienciació sota el títol “(Re)pensant Sant Valentí”. Aquesta iniciativa, que s’estendrà durant dues setmanes i que està feta de la mà amb Filosa.menorca , reflexionarà sobre l’amor i les relacions afectives, aportant informació i resolent dubtes de la ciutadania.

La campanya tindrà dues fases:
Una primera, on s’oferirà informació general sobre la festivitat de Sant Valentí i els conceptes clàssics de l’amor i les relacions personals a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. 

Facebook
Instagram

La segona fase consistirà en respondre dubtes. S’ha obert un correu electrònic on es poden dirigir per plantejar totes aquelles qüestions que considerin oportunes: repensant@ajsantlluis.org.

otes les consultes seran tractades de forma i anònima, i a partir dels temes i qüestions plantejades, es compartiran idees, recursos, emocions i sensacions, per reflexionar de manera conjunta i sense tabús.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
A les XXSS de l'Ajuntament de Sant Lluís
Fins al 28 de febrer
https://www.facebook.com/ajuntament.desantlluis
Imatges relacionades