Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

18a edició dels Tallers de Família

18a edició dels Tallers de Família
 
Formació, cursos i tallers. L'Ajuntament de Maó impulsa una nova edició de tallers i xerrades sobre diferents realitats que es viuen a l'entorn familiar. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Tallers Familiars

L'Ajuntament de Maó impulsa la 18a edició dels Tallers Familiars. Xerrades, tallers i conferències sobre diferents realitats que es viuen a l'entorn familiar com la separació, les famílies monoparentals, l'acompanyament dels fills en etàpa adolescent o infantil, o les cures en moment d'incertesa.

 Els tallers es realitzaran en diferents espais de la ciutat per confirmar. Les característiques d'aquestes jornades poden anar canviant en funció de l'evolució de les normes sanitàries. 

Inscripció prèvia: 971 35 67 00 o tallersdefamilia@ajmao.org

PROGRAMA

1. CONFERÈNCIA: ENS SEPAREM, I ARA COM HO FAREM?. 18 DE FEBRER DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT: CARME CURCÓ (PSICÓLOGA). ONLINE. 

Es parlarà dels canvis que es produeixen en un procés de separació i com afecten als fills i filles, així com els aspectes a tenir en compte en el procés de la separació entre els progenitors. Reflexió i estratègies per fer una bona separació, en una situació de crisi. Actuar d’una manera o d’una altra per evitar situacions de patiment familiar.

2. TALLER FAMÍLIES MONOPARENTALS. QUAN A CASA SOLS CONVIU UN PROGENITOR/A. 7 SESSIONS: 23 DE FEBERER, 9 DE MARÇ, 30 DE MARÇ, 20 D'ABRIL, 11 DE MAIG, 1 DE JUNY I 22 DE JUNY. DE 10.30 H A 12.30 H. PONENT IRUNE INCHAUSTEGUI (PEDAGOGA I TERAPEUTA FAMILIAR). 

Hi ha diferents circumstàncies per que en les famílies hi hagi sols un/a progenitor/a a casa amb els fills/es: separació, maternitat solitària, mort d’un dels progenitors,desplaçament d’altres països, però en qualsevol de les situacions, educar als fills estant tot sol/a en el dia a dia necessita molta energia i recolzaments per poder donar resposta al gran esforç que significa educar i acompanyar-los. Plantegem aquest taller per compartir, reflexionar i acompanyar en aquestes situacions.

3. TALLER PER A PARES I MARES AMB FILLS/ES EN L'ETAPA SECUNDÀRIA 8 SESSIONS: 24 DE FEBRER, 17 DE MARÇ, 7 D'ABRIL, 28 D'ABRIL, 19 DE MAIG I 9 DE JUNY. 10.30 H A 12.30 H. TALLER PRESENCIAL (LLOC A DETERMINAR). TALLER PRESENCIAL (UBICACIÓ A CONFIRMAR). 

Sou pares i mares i us agradaria rebre un acompanyament? Plantejam aquests tallers per acompanyar-vos en la tasca d’educar els vostres fills i filles en positiu, per ajudar-vos a identificar i conèixer millor les seves preocupacions i necessitats, per trobar la manera d’afrontar tensions i moments difícils, i així aconseguir que us sentiu més competents, segurs i satisfets en la vostra funció com a pares i mares.

4. XERRADA: COM PODEM CUIDAR DE LA FAMÍLIA EN TEMPS D'INCERTESA? 4 DE MARÇ. DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT VICENTE MÉNDEZ: METGE DE FAMÍLIA, HOMEÒPATA I TERAPEUTA. CONFERÈNCIA ONLINE. 

Aquests temps que vivim està portant les famílies a viure experiències noves, plenes d’incerteses i inseguretats. L’esforç de tothom per adaptar-se als canvis està sent gran i Mdigne de reconeixement. La xerrada donarà orientacions que ens ajudin a gestionar
diferents aspectes, com poder cuidar-nos a escala emocional i física, i com, també, cuidar els nostres fills i filles davant tantes experiències canviants.

5 TALLER PER A PARES I MARES AMB FILLS/ES EN L’ETAPA DE PRIMÀRIA. 3 SESSIONS 25 DE MARÇ, 15 D'ABRIL I 13 DE MAIG. DE 18.00 H A 20.00 H. PONENT: ROSA MARIA PALLISÉ. TALLER PRESENCIAL (UBICACIÓ A DETERMINAR).

Sou pares i mares i us agradaria rebre un acompanyament? En el taller us ajudarem a identificar les característiques i necessitats pròpies d’aquesta etapa; així mateix, podrem reflexionar sobre què podem fer per afavorir el desenvolupament dels nostres fills i filles, i el benestar de la família. És important que obtingueu respostes clares a preocupacions específiques, com ara la gelosia entre germans, la idoneïtat d’establir normes i límits, la relació entre els mateixos pares i altres situacions pròpies del cicle vital de la família.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Diferents localitzacios a Maó
Del 18 de febrer al 13 de maig
971 35 67 00
http://www.ajmao.org/Contingut.aspx?IdPub=21354#*
Imatges relacionades

 
 
 
 
 
Propostes similars
Memento Mori
On: Centre d’Art i Història Ca n’Oliver – Col·lecció Hernández Sanz-Hernández Mora
Quan: Fins al 20/06/2021
Torna el Menorca Jazz Festival
On: Diferents municipis
Quan: Del 2 d'abril al 5 de juny
El Teatre en el cos: Origen i pervivència de la tragèdia grega
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: 13/05/2021 - 19.00 h