Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Retorn en el Tempus | Joc de pistes infantil

Retorn en el Tempus | Joc de pistes infantil
 
Activitats per a infants i joves. Un joc de pistes per al públic familiar que recrea els fets de la conquesta de Menorca de 1287 per part d’Alfons III.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
MAÓ: 8 DE MAIG A LES 10 H 
FERRERIES: 9 DE MAIG A LES 10 H

És 17 de gener de 1287. Les tropes del rei Alfons III d'Aragó estan a punt de desembarcar a Maó quan, de sobte, succeeix un desastre: Tempus, la personificació més destartalada del temps, s'ha quedat sense energia. A partir d'aquí, els episodis relacionats amb els fets ocorreguts durant aquells dies queden escampats per la ciutat. La missió del joc serà posar ordre en el caos generat per Tempus per salvar el present i també el futur. Per equips i seguint un sistema de pistes encriptades en codis QR, els valents i les valentes que vulguin formar part de la missió hauran de recuperar els episodis i recompondre la història tal com va succeir. En cas contrari, el present perillarà i per descomptat, també el futur dels menorquins i les menorquines.

T'hi apuntes?

Places limitades! Inscriu-te a jugacultura@gmail.com

Es tracta d'una activitat del programa de la Diada del Poble de Menorca que es va suspendre el passat gener per mor de la Covid-19. Així, el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca ha volgut recuperar de la programació aquest joc infantil “Retorn en el tempus”, una proposta participativa i dinàmica, tipus joc de pistes, que recrea els fets de la conquesta de Menorca de 1287 per part d’Alfons III. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Maó i Ferreries
08/05/2021 i 09/05/2021 - 10.00 h
Imatges relacionades

 
Propostes similars
DistanS | IX Festival de Teatre Infantil de Maó
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 14/05/2021 - 18.00 h
Maure el dinosaure | IX Festival de Teatre Infantil de Maó
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 15/05/2021 - 11-30 h
El viaje de Ulises | IX Festival de Teatre Infantil de Maó
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 15/05/2021 - 18.00 h