Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

OMARA PORTUONDO a l'Splendid Festival 2021

OMARA PORTUONDO a l'Splendid Festival 2021
 
Música. Omara Portuondo, Amaral, Jorge Drexler i Sílvia Pérez Cruz configuren el cartell de l’Splendid del Teatre Principal.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Splendid Festival 2021

Després d’un any en blanc, el Teatre Principal de Maó anuncia la tercera edi- ció de l’Splendid Festival amb un cartell protagonitzat per quatre figures majúscules de la música: Omara Portuondo, Amaral, Jorge Drexler i Sílvia Pérez Cruz. La institució cultural reafirma, d’aquesta manera, la seva aposta per dotar l’illa d’un festival d’estiu que la situï en el mapa de les grans gires d’artistes nacionals i internacionals.

OMARA PORTUONDO
24/07 • 21 hores
La diva del Buena Vista Social Club, la nuvia del feeling, la reina del son cubano... Són moltes les expressions que s’han emprat per definir Omara Portuondo i la seva música. Encara en actiu amb 90 anys de vida, la nova gira «Omara es Cuba» la durà fins al Principal enmig d’un recorregut per 17 països. Recentment ha estat reconeguda amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts en reconeixe- ment a la seva llarga i ascendent carrera com a cantant de son i boleros.
Més sobre Omara Portuondo i la gira actual: omaraportuondo.com

Venda d'entrades 

Més programació

JORGE DREXLER
25/08 • 21 hores
El compositor i cantant d’origen uruguaià també farà una aturada a Menorca després d’actuar a alguns dels escenaris més selectes del circuit nacional, com Jardins de Pedralbes (Barcelona), La Mar de Músicas (Cartagena), Jardins del Reial (València) o Noches del Botánico (Madrid). Drexler ha enregistrat durant la seva carrera tretze discos d’estudi, el darrer Salvavidas de hielo (2017). En tot aquest temps la seva obra ha estat guardonada amb un Oscar, cinc Latin Grammy’s i un Goya, entre d’altres premis.
Més sobre Jorge Drexler i la gira actual: jorgedrexlerweb.com

SÍLVIA PÉREZ CRUZ
12/09 • 20 hores
Present en l’edició del 2019 en duet amb Marco Mezquida, Sílvia Pérez Cruz torna a ser una de les veus de l’Splendid Festival. En aquesta ocasió, la cantant i compositora catalana torna a Menorca per presentar Farsa (género imposible), un compendi de belles composicions sorgides de la interrelació de la música amb altres arts, com ara el cinema, el teatre, la pintura, la dansa, la poesia o la fotogra- fia. En paraules de Jorge Drexler, la de Pérez Cruz «és una veu que marca una generació».
Més sobre Sílvia Pérez Cruz i la gira actual: silviaperezcruz.com
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
24/07/2021 a les 21.00 h
https://teatremao.comReserva / compra d'entrades
Imatges relacionades

 
 
 
 
 
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
In performance | Programa d'actuacions a Hauser&Wirth
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Setembre i octubre
Corpus | Pedra Viva
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: 25 i 26/09/2021 - 18 i 20h