Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

LÔAC Alaior Art Contemporani

LÔAC Alaior Art Contemporani
 
Exposicions. El LÔAC obre les seves portes amb una de les coleccions d'art contemporani més importants de les Illes Balears.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
LÔAC Alaior Art Contemporani

LÔAC, Alaior Art Contemporani, obria les seves portes el passat 17 de juny per convertir-se en tot un referent de l'art contemporani a les Balears. Alberga una impressionant col·lecció d'obres d'artistes tan reconeguts internacionalment com Joan Miró, Miquel Barceló, Jaume Plensa, Antonio Saura o Antoni Tàpies, entre molts altres.

Situada al carrer Baixamar 56 en un edifici molt representatiu de centre històric, es tracta de l'única exhibició pública d'una col·lecció privada d'aquestes característiques a l'illa de Menorca, destacant també per ser una de les més destacades de totes les Illes Balears, amb més d'un centenar d'obres de gran valor que han estat cedides a l'Ajuntament per a la seva exposició.

La iniciativa reuneix els grans noms de l'art contemporani espanyol amb un parell d'aportacions estrangeres de pes que donen consistència i coherència a un discurs expositiu divers, transversal, de qualitat i de valor històric. Els autors amb presència en aquesta proposta artística alaiorenca són partícips de grups com 'El Paso' o l'escola 'Cuenca', i dignes representants de corrents com la realista, informalista, cinètica, expressionisme abstracte o el surrealisme, per exemple.

Horaris i tarifes

LÔAC pot visitar-se de dimarts a diumenge, de 10.30 a 14h, i de 17.30 a 21h. El preu d'entrada general són 5 euros. Entrada gratuïta per a menors de 10 anys, visites organitzades per entitats sense ànim de lucre, professors, investigadors i guies turístics, sempre que acreditin la seva condició, i persones en atur, sempre que acreditin la seva situació. Per a les persones residents a Alaior l'entrada serà gratuïta també fins al 31/12/2021.

Per a persones majors de 65 anys, famílies nombroses i titulars del carnet jove hi ha una reducció de l'50% del preu d'entrada general.

La Capella Abramovic

LÔAC compta a més amb un espai exclusivament dedicat a l'exposició d'obres de la coneguda reina de la performance, Marina Abramovic.
La 'Capella Abramovic’, situada a l'antiga església de Gràcia (c / Coll des Palmer), compta amb una obra que mai ha estat exposada públicament, i que veurà la llum per primera vegada a Alaior. Aquest espai, d'entrada gratuïta, roman obert de dimarts a diumenge, de 18 a 21h.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Carrer Baixamar 56, Alaior
Exposició permanent
971 371 002 (extensió 6163)
https://www.visitalaior.com/ca/que-fer/alaior-art-contemporaniReserva / compra d'entrades
Propostes similars
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Hauser and Wirth Menorca inaugura amb "Masses and movements", de Mark Bradford
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Del 19 de juliol fins al 31 d'octubre, de 10 a 23 h
Premis Luis Valtueña de fotografia humanitària
On: Sala Sant Antoni, Maó
Quan: Del 15/10/2021 al 09/11/2021