Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Programa Estiu a Sant Lluís

Programa Estiu a Sant Lluís
 
Altres activitats. L’estiu de 2021 arriba carregat d’activitat a Sant Lluís. Aquesta és la programació prevista per aquests propers mesos, una aposta pels artistes locals.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
L’estiu de 2021 arriba carregat d’activitat a Sant Lluís. ja ha estat presentada la programació prevista per aquests propers mesos, que suposa una aposta pels artistes locals i la cultura sostenible i de proximitat. Es programen activitats que ja han esdevingut tradicionals al municipi juntament amb cicles novedosos i pioners, que cerquen fer de l’estiu a Sant Lluís un punt de trobada, on conflueixin disciplines i artistes, públic i curiositat, tradició i innovació.

MERCAT POBLE VIU
Tindrà lloc cada divendres de l’estiu, al carrer Sant Lluís, entre les set del fosquet i les 12 de la matinada. De fet, el Mercat ja va començar el dia 11 de juny, essent la primera de les activitats que vam posar en marxa. Enguany es renoven les carpes dels participants, per oferir una millor imatge i donar millor servei tant als comerciants com als clients. 

CULTURA DE VORERA
Aquest és un cicle ben arrelat a Sant Lluís, i que ofereix cada dimecres la possibilitat de gaudir d’una actuació cultural a la vorera de la mar. Enguany el cicle inclou 7 actuacions, des del 7 dejuliol fins al 18 d’agost. 

Actuaran: Caravan, Wanderlust, Joana Serrat, Figues d’un altre paner, Elena Barajas, Dansa de Vorera i Il Gesto Armonico. Els escenaris triats són Biniancolla, la platja de Binissafúller, Cala Torret (l’esplanada del Paupa), Alcaufar, l’amfiteatre de Binissafúller Rotters, S’algar i Binibèquer Vell. 

ARTISTES AL CARRER
Els dissabtes i diumenge diversos artistes actuaran al carrer de Sant Lluís. Els dissabtes les actuacions tindran lloc a tres localitzacions del nucli urbà, i els diumenges, com a novetat d’aquest any, actuaran a Punta Prima. 
Els artistes que participen d’aquest cicle sorgeixen del càsting públic i obert que es va realitzar el mes d’abril, i a partir del qual s’ha format el cartell d’aquesta edició. Són, per tant, artistes locals, cantants i ballarins, que mostraran el seu art a peu de carrer. 
Les actuacions tindran lloc sempre a les 21.00 hores. 

CICLE CLÀSSIC
Aquest nou cicle tindrà lloc al Circuit Natural, per combinar la tranquil·litat de l’espai, la proximitat de la natura, amb la música clàssica, la que no passa de moda. 
Aquest cicle inclou 4 concerts, dos el mes de juliol i 2 el mes d’agost, sempre els dilluns. 
Actuaran La Galatea-Ritmos de España, Cantabile, Quartet Vela i Duet Favàritx. 

EFÍMERS
Aquest cicle és també una novetat d’aquest any i una aposta per les arts visuals, segurament una de les disciplines més descuidades a l’hora de ser programades. 
Amb aquest cicle, s’ofereix l’espai públic per a les propostes d’arts visuals més diverses, l’art efímer però amb missatge, aquell que no deixa indiferent, que permet reflexionar, pensar i gaudir. 
És una aposta novedosa, que arriba amb vocació de continuïtat, i que tindrà lloc durant vuit divendres a partir d’aquest 25 de juny. Durant aquesta mostra es podran veure dracs de grans dimensions, escultures que prenen vida, instal·lacions escultòriques impactants o contemplar al carrer l’art del gravat. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Sant Lluís
Programació d'estiu
http://www.ajsantlluis.org
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Petit Mercat Artesà i Agroalimentari
On: Ferreries
Quan: De 9.00 h a 13.00 h
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
Festival d'Orgue 2021
On: Església i Claustre del Socors
Quan: 1,6,13, 20 i 27 de setembre de 2021