Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Maria Arnal i Marcel Bagés presenten CLAMOR al Born

Maria Arnal i Marcel Bagés presenten CLAMOR al Born
 
Música. Dos anys i mig després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten en directe CLAMOR.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Maria Arnal i Marcel Bagés

Dos anys i mig després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten en directe CLAMOR, un disc -el segon de la seva carrera- que, més que un disc, és un miracle. Composat, gravat i produït entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, no només redimensiona el concepte de tradició sinó que l’introdueix definitivament a l’endemà. Pop mutant que resulta de un procés creatiu capaç de combinar la memòria lírica de Rodoreda i Verdaguer amb les mitologies especulatives de Donna Haraway i Ted Chiang, el ressò de Violeta Parra i Björk, la col·laboració de Kronos Quartet i Holly Herndon.

Pre-estrenat amb una impressionant unanimitat crítica al concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic 2020, CLAMOR son quaranta minuts d’una intensitat brutal que culminen les expectatives generades per un debut, 45 cerebros y 1 corazón, omnipresent a les llistes de millors discos nacionals de la passada dècada. L’èxit d’aquell primer treball, ratificat per una dotzena de guardons que inclouen, entre altres, quatre Premios MIN, va ser el passaport per un tour de més de cent cinquanta concerts a quatre continents, una abducció a escala global que no deixa de créixer. “Escucha profundo y siente el CLAMOR”.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
27/08/2021 - 21.00 h
Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
Festival d'Orgue 2021
On: Església i Claustre del Socors
Quan: 1,6,13, 20 i 27 de setembre de 2021
In performance | Programa d'actuacions a Hauser&Wirth
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Setembre i octubre