Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Açò és Lithica | Arts escèniques a les Pedreres de s’Hostal

Açò és Lithica | Arts escèniques a les Pedreres de s’Hostal
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Un programa d'espectacles de dansa, circ i música durant els mesos de juliol i agost a Lithica. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Música, dansa i circ a Lithica:

PROGRAMACIÓ

JOAN MESQUIDA -  FLOR DE SAL
12/07 · 20 h
Espectacle musical de col·laboració conjunta entre Fundació Lithica, Agrupació Musical de Ciutadella i Joventuts Musicals de Ciutadella, que proposen el darrer projecte del músic i director Joan Mesquida, Flor de sal.

AUDITEXAUDI. COR FEMENÍ DE CANT GREGORIÀ
18/07 · 20 h
Auditexaudi ens proposa un viatge musical imaginari, una evocació de la musica més antiga de la que en tenim referencies escrites i que podem reproduir quasi amb certesa. La paraula “musica”, te molts significats, depèn de l’època on es produeix,i a qui va destinada o perquè es produeix, també durant els deu segles a l’Alta Edat Mitjana.

APLOMIVOL - ORATGE | CIRC CONTEMPORANI
24 i 25/07 · 21 h
La Cia Aplomivol reuneix a vuit artistes de circ i dansa, per fer  una creació conjunta sota la direcció de Jorge Albuerne. Ens oferiran un espectacle de circ contemporani per a tots els públics amb  suspensió capil·lar, trapezi doble, corda llisa, equilibris, humor, corda volant i dansa contemporània .
Lithica i la Companyia Aplomivol amb la col·laboració d’Espai Bokashi.

VI EXPERIMENTA SOMA BUTOH MENORCA 2021
30 i 31/07 · 20 h
EXPERIMENT cerca apropar el Moviment i la Dansa per impulsar i oferir una acció transformadora del nostre presente avui i sempre…
Entre tots cream un espai i un temps on acollir i integrar la relació entre Sensació i Vida, una TROBADA que segella una petjada positiva i inesborrable a CADA PERSONA que s’hi integra.

GUIEM SOLDEVILA - METAPHORA
5/08 · 20 h
GUIEM SOLDEVILA, músic, cantant i compositor menorquí presenta el seu darrer treball discogràfic ‘Metaphora’.
Amb una producció impecable, una estructura sonora molt encertades i temàtiques profundes, abissals, que defensen el medi ambient, critiquen l’acció humana, parlen de sentiments i es capbussen en la part personal del seu compositor, “Metaphora” és ben bé el títol adient per descriure aquest treball en què el fet imaginari i el que és real conviuen a la perfecció dins una mateixa partitura.

PEDRA EN VIU 2021 · MOSTRA I RESIDÈNCIA D’ARTS ESCÈNIQUES DE MENORCA
13-15/08 · 19 a 22 h

ISMAEL DE LA TORRE. TRADICIONAL I NOVA TROBA CUBANA
20/08 · 20 h
ISMAEL DE LA TORRE fusiona la tradicional Troba Cubana amb la Nova Cançó, creant ritmes i sons avantguardistes. Mescla ritmes com la Guaracha, Son, Samba, Pop i tot allò que li despertin sentiments a l’hora de compondre i transmetre un missatge. Cançons i lletres enriquides amb el lirisme poètic que desborda la seva inspiració ens traslladen a la melangia de la seva harmonia contagiosa, i la brillantor d’una veu afinada i alhora suggeridorament trencada.

LLIBRETES I OROGÈNESIS. NEUS BORRELL I BRU FERRI
27/08 · 20 h
El duet adapta a dues veus i un piano textos inèdits de Maria Mercè Marçal, Oriol Sauleda, Doroty Armenia, Pepe Sales i Blanca Llum Vidal. Elegància, intimitat i una forta personalitat en la creació del nou àlbum d’aquests especials dos músics.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 12 de juliol al 27 d'agost
https://lithica.es/Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
In performance | Programa d'actuacions a Hauser&Wirth
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Setembre i octubre
Visites guiades a la Cova de s'Aigua
On: carrer del llac, s/n- Cala Blanca- Ciutadella
Quan: De l'1 de juliol al 30 de novembre