Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Oximoron Art Hub obre les seves portes amb l'Art is Trash de Francisco de Pájaro

Oximoron Art Hub obre les seves portes amb l'Art is Trash de Francisco de Pájaro
 
Exposicions. Art is Trash, que es basa en la utilització de residus per a la creació artística, inaugura el centre d’art efímer impulsat per Benito Esca.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Espai Oximoron Art Hub

L'espai OXIMORON, al carrer José María Cuadrado, 37-40, Maó, ha obert les seves portes amb amb l'Art is Trash de Francisco de Pájaro. Es tracta d'un espai propietat de l'empresari Benito Esca, un edifici en desús que, abans de recuperar-lo, es posa a disposició perquè s’hi dugui a terme un projecte artístic: acollir exposicions d'art. El projecte d’art alternatiu acollirà fins a finals de setembre exposicions d’artistes diversos com Pol Marban o Theresia Malaise, José Cruz, Demo Artist, Alícia Gimeno, Pau Escat, Hombre López, Quitolomalo, David Monrós, Two Many Flowers o Benjamín Riquelme. 

Art is Trash

És obra de l’artista urbà Francisco de Pájaro, que disposa de la planta baixa de l’immoble per presentar una sèrie de creacions amb segell propi, el d’Art is Trash. Es basa en la utilització de residus per crear els seus missatges. Per exemple, la denúncia, a través de televisors o telèfons mòbils, l’ús abusiu de les noves tecnologies, aquella que «mata la societat» i que «des de petits donam als fillets, per tal que ens deixin tranquils». Tot, al servei dels poderosos que ho aprofiten «per a controlar-nos» amb dispositius creats en el seu origen «amb finalitats militars» (cas de la telefonia), com afirma l’artista.

Unes crítiques que De Pájaro fa a partir de deixalles trobades aquestes setmanes a Menorca, des de pneumàtics a mobles, passant per motos velles, capses de cartró, matalassos, aparells electrònics o vàters.

 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
c/ José María Cuadrado, 37-40
Del 17 de juliol fins a finals de setembre
https://www.instagram.com/oximoron.arthub/
Imatges relacionades

 
 
 
 
 
Propostes similars
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Oximoron Art Hub obre les seves portes amb l'Art is Trash de Francisco de Pájaro
On: c/ José María Cuadrado, 37-40
Quan: Del 17 de juliol fins a finals de setembre
Hauser and Wirth Menorca inaugura amb "Masses and movements", de Mark Bradford
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Del 19 de juliol fins al 31 d'octubre, de 10 a 23 h