Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Minimal Hits

Minimal Hits
 
Música. Carola Ortiz forma duet amb el colombià establert els hiverns a Barcelona i els estius a Menorca, Juan Pablo Balcázar, al contrabaix i percussions, per experimentar amb les possibilitats de les sonoritats acústiques fins a límits gairebé insospitats.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Ortiz i Balcázar són els pares del projecte Minimal Hits, que es va gestar fa  anys al bar ja desaparegut La Ramona del cor del Raval barceloní, on van començar a tocar i van publicar el primer àlbum, Ramona, en homenatge a aquests orígens. El duo ha fet concerts arreu de l’Estat i a Colòmbia amb temes pop coneguts –com cançons de Bjork, Amy Winehouse, Beatles, Sting i Radiohead, entre altres– i algun original, passats pel sedàs de la música jazz i contemporània més minimal.

Ambdós han tocat amb els grans noms de l’escena jazzística del país, així com també s’han mogut en altres estils, com el flamenc i el hip hop, respectivament. Ortiz ha acompanyat cantants tant diferents com Eliseo Parra i Refree, i, fins i tot, ha estat telonera del gran Maceo Parker.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
16/10/2021 - 21.00 h
https://www.esclaustre.comReserva / compra d'entrades
Propostes similars
Il barbiere di Siviglia
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 29/10/2021 - 21.00 h
IX Festival de Música Antiga de Maó
On: Sala d'Audiències Claustre del Carme / Teatre Principal de Maó / Església dels Socorrs
Quan: Del 04/11/2021 al 21/11/2021
L'elefant de colors | Concert familiar
On: Teatre des Born / Principal de Maó
Quan: 06/11/2021 i 07/11/2021