Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Concert de la Diada amb Cris Juanico i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Concert de la Diada amb Cris Juanico i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears
 
Música. Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears protagonistes del concert de la Diada de Menorca 2022. Entrades per sorteig!
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El cantant i compositor menorquí Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears seran els encarregats de ficar la nota musical a la Diada de Menorca 2022.

El concert tindrà lloc dia 17 de gener, a les 20.00 h, al Teatre Principal de Maó, i també es retransmetrà per streaming. Per a l’adquisició de localitats per al concert, s’ha posat en marxa un sorteig obert a tota la ciutadana. El termini per a participar-hi és a partir de dia 20 de desembre fins dia 29 de desembre a les 00 h. Tan sols s'admetrà una solicitud de participació per persona. Cada guanyador o guanyadora tindrà a la seva disposició dues entrades. Més endavant el Consell Insular informarà als participants sobre la data en que es farà el sorteig.

ENLLAÇ AL SORTEIG

En concret, es presentarà el nou projecte artístic de Cris Juanico ‘Altament sensible’ que ofereix un repertori amb alguns dels seus temes més populars en clau simfònica.

Es tracta d’una proposta que obre i desplega com mai temes prou significatius de la trajectòria musical de l'artista menorquí (des de Ja T'Ho Diré fins a l'actualitat) amb els colors, matisos i sensibilitats dels instruments d'una gran orquestra. El projecte explora nous camins sonors i textures de cançons com Si véns, Sal i dolçura, Enmig del desert, Així i tot, La mar, Es moment, Na Cecília, Com un infant, No em facis ontes, Amb un dit as vidre escric, Un vol de miloca i M’encanta.

L’artista ciutadellenc compta amb la complicitat dels arranjaments del músic mallorquí Miquel Àngel Aguiló i de la seva banda habitual integrada per Blanca Coll (violí), Lluís Gener (baix), Quim Ribó (guitarra elèctrica) i Pere Moll (bateria), amb els que arrodonirà el repertori amb temes com L’Univers i Més a prop.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
17/01/2022 - 20.00 h
Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Concerts d'hivern de les Joventuts Musicals de Maó
On: Sala Sant Antoni (Maó) / Ateneu de Maó
Quan: 22/01/2022 - 19.00 h i 30/01/2022 - 12.00 h
Concert Coral s'Estel
On: Auditori de Ferreries
Quan: 22/01/2022 - 19.00 h
Concert Coral Cànticus
On: Església de Santa Eulàlia (Alaior)
Quan: 23/01/2022 - 12.30 h